Foto’s bestellen? Dan kan natuurlijk. Foto’s kunnen digitaal gemaild worden of worden afgedrukt op fotopapier Een afdruk op fotopapier in het formaat 20×30 cm kost 7 euro voor de eerste foto en 6,50 euro voor de tweede en opvolgende foto’s. (Deze prijs is inclusief bewerking, portokosten en inclusief 21% BTW)

Bij een bestelling van een fotoafdruk heb ik wel uw woonadres nodig, dus naam, adres, postcode en woonplaats doorgeven, bij uw bestelling.

Een digitale foto kost 6 euro/stuk. Bij een afnamen van 10 of meer foto’s wordt de prijs 5 euro/foto.

Alle foto’s worden bewerkt voor een zo goed mogelijk resultaat.

De foto’s zijn alleen voor eigen gebruik en mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden, want daarvoor geldt een andere prijs. Media kunnen foto’s bestellen via info@koningfoto.com

Als u meerdere digitale foto’s bestelt, dan worden de foto verzonden via We transfer. U krijgt dan een melding via uw e-mailadres, dat u de bestelde foto’s kunt downloaden. Sla de bestelde foto’s dan op via uw computer, externe schijf of brand de foto’s op een dvd.

 

Nog even wat spelregels over het copyright van foto’s:
Als de fotograaf een foto maakt dan berust het copyright bij de fotograaf, vooral als hij zijn naam bij of over de foto heen zet.
Het is dus niet de bedoeling, dat anderen de foto met de naam van de fotograaf erop gaat kopiëren, vervolgens uitsnijden en dan de foto opnieuw plaatsen zodat het net lijkt of het een eigen foto is. In dat geval wordt het een juridische zaak met financiële gevolgen.
Dus, foto’s met mijn naam Koningfoto(Koningfotografie) die op facebook worden geplaatst mogen gebruikt worden, maar uitdrukkelijk met de naamsvermelding op de foto. Hetzelfde geldt voor geplaatste foto’s die van mijn website (www.koningfoto.com) worden afgehaald. Ook deze foto’s moeten in tact blijven met mijn naamsvermelding onderaan de foto. Overtredingen zullen worden aangepakt. Dit geldt niet alleen voor mij, maar zeker voor alle professionele fotografen. Ik kan mijn foto’s ook voorzien van het woord copyright over de gehele foto, maar dat komt de foto niet ten goede.
Dus hou je aan de spelregels en haal de foto’s die door mij gemaakt zijn zonder naamsvermelding van Facebook en van je eventuele eigen website. Je mag alleen foto’s op je eigen website plaatsen met de naamsvermelding op de foto van de fotograaf (koningfoto/Koningfotografie)

Portretrecht:
Als je een actiefoto van bijv. Epke Zonderland (of andere turners/sters) wilt bestellen dan mag ik dat niet honoreren omdat er sprake is van portretrecht.

Je kunt de eventuele bedragen overmaken op mijn bankrekeningnummer NL 27 INGB 0007 544582 t.n.v. Foto Jan de Koning, (Voor buitenlandse betalingen BIC INGBNL2A)

Na ontvangst van het verschuldigde bedrag kan ik de foto(‘s) laten afdrukken of mailen.

Voor speciale foto-verzoeken kunt u mij altijd mailen via info@koningfoto.com

 

Wil je foto’s bestellen?

Zoek de foto ID’s (linksonderaan de foto) en geef deze met onderstaand formulier door aan mij.

 

Hoe vind ik een foto ID?

Klik op een foto in een fotoalbum en noteer de foto ID. Hieronder zie je een voorbeeld waar de foto ID staat.

bestellen van een foto